Verzending

Leveringsvoorwaarden 
Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW 21% en exclusief verzendkosten. 

Levering\betaling 
Mocht het zo zijn dat er een artikel uitverkocht is krijgt u hier binnen 24 uur bericht van, u kunt dan kijken of er een vergelijkbaar artikel is en anders storten wij het aankoopbedrag terug op uw rekening. 

Wij verzenden met Bpost/PostNL. Wij doen ons best u bestelling binnen 3-4 werkdagen te leveren, tenzij anders aangeven bij een product. Voor de bedrukingen en handmade producten proberen wij binnen de 3-7 werkdage te leveren.


om te betalen heeft u de volgende mogelijkheden bij ons:

  • Bancontact:

Wanneer u kiest om te betalen met Bancontact, word u doorgestuurd naar de online bankomgeving van Bancontact. Hier heeft u aan of u wilt betalen door u kaart gegevens in te vullen of via de App.Wanneer u een betaal mogelijkheid heeft gekozen, hoeft u enkel nog u pincode in te geven en de betaling te autoriseren. Wanneer dit is gedaan is de betaling gegarandeert waardoor wij u bestelling direct kunnen verwerken.

  • Ideal:

Wanneer u kiest om te betalen met Ideal, word u gevraagd u bank te kiezen. Hierna word u doorgestuurd naar de online bankomgevening van u bank en word u gevraagd in te loggen. Het bedrag dat overgemaakt moet worden en de andere gegevens zijn reed ingevuld, u hoeft aleen nog te bevestigen. Wanneer dit gedaan is bevestigd de bank de betaling direct en word u terug gestuurd naar onze webshop. Wij kunnen u bestelling direct verwerken want deze is gegarandeerd.

  • Creditcard: 

Wanneer u kiest om te betalen met Creditcard, word u doorgestuurd naar het online platform van Creditcard. Het enige dat u moet doen is u kaart gegevens invullen en de betaling autoriseren. Wij verwerken u bestelling direct want de betaling is gegarandeerd.

 

Ruilen\retourneren 
U heeft volgens de Wet Koop op Afstand het recht (een deel) van uw bestelling te ruilen dan wel te retourneren. 
De artikelen dienen, niet gebruikt of gewassen, en voorzien van de orginele labels, binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling (voldoende gefrankeerd) weer in ons bezit te zijn. 
Wilt u iets ruilen of retourneren? Neem dan eerst via e-mail contact met ons op. 

Info@enchantedfashion.be

In overleg sturen wij na ontvangst van uw retour het nieuwe artikel of storten het aankoopbedrag per ommegaande terug op uw rekening.( de verzendkosten zijn voor de koper.) 
Garantie 
U heeft altijd het recht om het artikel terug te sturen!!!!!! 
Mocht er een gebrek zijn aan het artikel, zullen wij proberen tot een passende oplossing te komen. 
Verzending 
Wij zijn niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of beschadiging tijdens verzending. 

 

 

LETOP!!!

Artikelen die voorzien zijn met de door u gekozen tekst en of kleur kunnen niet retour gezonden worden!!!!

EnchantedFashion.be

Welkom bij Enchanted Fashion.be.
Bij Enchanted Fashion baby, kinderkleding webshop bent u aan het juiste adres voor al uw baby, kinderkleding en accessoires. Maar natuurlijk hebben wij ook aan de Papa en Mama gedacht.
Voor zowel jongens als voor meisjeskleding zijn wij de kinderkleding webwinkel bij uitstek. Gemakkelijk vanuit uw luie stoel, kleding voor uw kinderen bestellen zonder daarvoor de deur uit te gaan, ook voor u hebben wij een gamma met kleding.
Geen kinderen meer die zoekraken in een overvolle winkel.
Geen lange rijen meer voor de kassa en niet meer wachten tot er een pashokje vrijkomt. Online shoppen naar baby en kinderkleding waar en wanneer het u uitkomt.
Dat is online winkelen bij Enchanted Fashion.

Neem contact met ons op

info@enchantedfashion.be

Facebook