Algemene voorwaarden

algemene voorwaarden

Leveringsvoorwaarden
Alle vermelde prijzen zijn inclusief  BTW 21% en exclusief verzendkosten.
 
Levering\betaling
Mocht het zo zijn dat er een artikel uitverkocht is krijgt u hier binnen 24 uur bericht van, u kunt dan kijken of er een vergelijkbaar artikel is en anders storten wij het aankoopbedrag terug op uw rekening. 

Wij verzenden met Bpost/Postnl. Wij doen ons best uw bestelling binnen 3-4 werkdagen te leveren tenzij anders aangegeven bij het product. Bij bedrukking of handmade van een product proberen wij te leveren tussen 3-7 werkdagen.

Om te betalen heeft u de volgende mogelijkheden bij ons:

  • Bancontact:
    Wanneer u kiest om te betalen met Bancontact, word u doorgestuurd naar de online bankomgeving van bancontact. Hier geeft u aan of u online wilt betallen door u kaart gegevens intevullen of via de app. Wanneer u voor een betaal mogelijkheid heeft gekozen, hoeft u enkel nog u pincode integeven en de betaling te autoriseren. Wanneer dit is gedaaan is de betaling gegarandeerd waardoor wij u bestelling zo spoedig mogelijk verwerken.
  • Ideal:
    Wanneer u kiest om te betalen met Ideal, word u gevraagd u bank te kiezen. Hierna word u doorgesturd naar de online bankomgeving van u bank en word u gevraag in te loggen. Het bedrag dat overgemaakt moet worden en andere gegevens zijn al ingevuld, u hoeft aleen nog te bevestigen. Wanneer dit gedaan is, bevestigd de bank de betaling direct en word u terug gestuurd naar onze webshop. Wij zullen uw bestelling direct verwerken want de betaling gegarandeerd is.
  • Creditcard:
    Wanneer u kiest om te betalen met Creditcard, word u doorgestuurd naar het online platform van Creditcard. Het enige dat u moet doen is u kaart gegevens invullen en de betaling autoriseren. Wij verwerken u bestelling dan zo spoedig mogelijk want de betaling is gegarandeerd.

Ruilen\retourneren
U heeft volgens de Wet Koop op Afstand het recht (een deel) van uw bestelling te ruilen dan wel te retourneren.
De artikelen dienen, niet gebruikt of gewassen, en voorzien van de orginele labels, binnen 10 dagen na ontvangst van uw bestelling (voldoende gefrankeerd) weer in ons bezit te zijn.
Wilt u iets ruilen of retourneren?

Hiervoor heeft u 14 dagen de tijd na ontvangst van uw bestelling

Neem dan eerst via e-mail contact met ons op.
Info@enchantedfashion.be
In overleg sturen wij na ontvangst van uw retour het nieuwe artikel of storten het aankoopbedrag per ommegaande terug op uw rekening.( de verzendkosten voor de retourzending zijn voor de koper.)

LETOP!!!

Artikelen die voorzien zijn met de door u gekozen tekst en of kleur kunnen niet retour gezonden worden!!!!

Bij het retourzenden van de volledige bestelling krijgt u de verzendkosten die u heeft betaald bij aankoop vergoed (hier heeft u recht op volgens de wet kopen op afstand), als u gedeeltelijkretourneert vervalt dit recht.

Garantie
U heeft altijd het recht om het artikel terug te sturen, mits anders is vermeld!!!!!!
Mocht er een gebrek zijn aan het artikel, zullen wij proberen tot een passende oplossing te komen.

 

Verzending
Wij zijn niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of beschadiging tijdens verzending.
 

EnchantedFashion.be

Welkom bij Enchanted Fashion.be.
Bij Enchanted Fashion baby, kinderkleding webshop bent u aan het juiste adres voor al uw baby, kinderkleding en accessoires. Maar natuurlijk hebben wij ook aan de Papa en Mama gedacht.
Voor zowel jongens als voor meisjeskleding zijn wij de kinderkleding webwinkel bij uitstek. Gemakkelijk vanuit uw luie stoel, kleding voor uw kinderen bestellen zonder daarvoor de deur uit te gaan, ook voor u hebben wij een gamma met kleding.
Geen kinderen meer die zoekraken in een overvolle winkel.
Geen lange rijen meer voor de kassa en niet meer wachten tot er een pashokje vrijkomt. Online shoppen naar baby en kinderkleding waar en wanneer het u uitkomt.
Dat is online winkelen bij Enchanted Fashion.

Neem contact met ons op

info@enchantedfashion.be

Facebook